RL-mini med induktiv laddning (Qi)

Världens första intelligenta radiohandsändare för induktiv laddning (Qi), lämpliga laddenheterna för din applikation finns i alla välsorterade elektronikaffärer.

 

Med LogicLink som är vårt användarvänliga webbaserande programmeringsverktyg (API) kommer ni snabbt igång med att programmera/konfigurera dina RL-mini enheter (läs mer om LogicLink)

Enheterna läggs enkelt till i vårt webbaserade konfigurationsverktyg och med några enkla musklick kopplar du in- och utgångar samman, att lägga till eller byta ut enheter i projektet är också mycket enkelt. Du kan naturligtvis ha obegrensat antal minisändare till en basstation.

För den som redan är van att programmera PLC finns ett läge för ladder-diagram där mycket komplex automation går att skapa. Koppla samman flera RL-PRIO i ett radionätverk och ersätta signalkablar som annars skulle kosta mycket tid och pengar att installera.

Med RL-Router kan du samla in produktionsdata, ansluta era applikation till Internet via Ethernet eller GPRS. Styra eller övervaka i realtid och skapa statistik för t ex. effektivisering och driftsäkerhet.

Vid programmering och uppdatering behöver man normalt inte vara fysiskt ansluten till enheterna utan allt görs trådlöst, detta kan vara mycket arbetsbesparande i de fall utrustningen sitter otillgängligt monterad.

Till RL-Mini med display finns möjlighet att lägga till systemsymboler antingen från ett färdigt symbolbibliotek eller era egna.

Li-Ion batteriet är också utbytbart