Radiostyrning – Autec – COMPACT – 2019

Vår nya ergonomiska kompaktare version av låda på magen benämner vi - COMPACT - 

AUTEC_DYNAMIC_SERIEN_COMPACT_FJC_radiostyrning
COMPACT från autec är en kraftfull manöverenhet inom radiostyrning anpassad för fleraxlade joysticks för hydrauliska maskiner eller andra mobila enheter.

Manöverkontrollen är en kraftfull och konfigurerbar sändare med automatisk hoppande frekvensökning. 
Enheten är lämplig att användas för fjärrkontroll av tornkranar, kranar, hydrauliska maskiner och många andra mobila applikationer. 
Förutom att vara kompakt i storlek och lättare att bära är har designen skapat maximerade utrymme för funktioner på överdelen och sidorna vilket ger användaren total kontroll och flexibilitet. 
Med dina händer på en bekväm gummibeklädd skyddssarg finns proportional och digitala kontroller till hands med full data-återkopplingsfunktion i realtid. 
Status/Feedback ger användaren viktig information om maskinens status på en anpassningsbar 2,8 "färg TFT LCD-skärm eller via 32 LEDs. 
På så sätt kan dess självövervakning ge en tydlig presentation av maskinens arbetsparametrar och information, precis som våra större manöverenheter. 
Sidoknapparna är i jämnhet med ytan och har en stor aktiveringsyta, vilket ger en väl skyddad fjärrkontroll och bekväm användning för operatören. 
På sidan av enheten finns också en strömbrytare - antingen en magnetisk M-Key eller en kodnyckel Key ID-kod 0-1. 
STOP kan enkelt placeras antingen på sändarens överdel eller på sidan längst ner. 
En kraftfull, konfigurerbar dubbelbandsradio (dual band) med helt automatisk sökning av öppen/ledig frekvens i FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) -läge garanterar fullständig tillförlitlighet för radioanslutning. 

Kundanpassad Grafisk panelanpassning med logotyp (dvs. märkning av självhäftande panel) kan också erbjudas.Kommentera